Stichting Avavieren

Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!
Reserveer nu jouw vakantie

Avavieren, aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!

Stichting Avavieren maakt vakantie vieren met een handicap of een dagje uit met een beperking voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met een beperking hebben de ruimte en voorzieningen om te genieten van een fijne dag uit of een heerlijke strandvakantie aan de kust van ‘s-Gravenzande.

Op Strandpark Vlugtenburg hebben wij 9 schitterende zorgbungalows met alle hulpmiddelen die mensen met een beperking nodig hebben, zodat zij kunnen genieten van het strand, de zee en de mooie omgeving in het Westland.

Zo wordt vakantievieren met een beperking voor iedereen mogelijk.

Avavieren strand
Avavieren strand

Dagje uit met een beperking

Een dagje uit met het gezin, vrienden of groepen is heel eenvoudig met de hulpmiddelen die wij bij Stichting Avavieren beschikbaar hebben. We doen er alles aan om iedereen met een beperking te laten genieten van de mooie omgeving en het strand van ’s-Gravenzande door onze hulpmiddelen aan te bieden. De hulpmiddelen zijn al vanaf een dagdeel te huren.

avavieren strandrolstoel
avavieren strandrolstoel
avavieren strandrolstoel
Rolstoel fiets avavieren
Avavieren duo fiets

Vakantie vieren met een beperking

Stichting Avavieren biedt niet alleen de juiste zorghulpmiddelen voor een onbezorgde vakantie met een beperking, maar organiseert ook speciale weken met diverse activiteiten tijdens de vakantie voor mensen met een beperking, ouderen met zorg en gehandicapten. Dit doen we zelf tijdens de Avavieren-weken, maar ook in samenwerking met Stichting Wigwam tijdens de Wigwam-weken. We bieden beide mogelijkheden, zodat ieder kan genieten van een zorgeloze vakantie zoals hij of zij dit wenst.

Ervaringen en reacties

Veel families en gezinnen met een beperkingen gingen u al voor! Lees hier hoe anderen hun vakantie met een beperking hebben ervaren.

avavieren Vlugtenburg print  Medium

Het laatste nieuws van Avavieren

Mooie start van het nieuwe seizoen!

Mooie start van het nieuwe seizoen!

Het weer wordt steeds uitnodigender om er een dagje op uit te trekken en te genieten van het strand, de zee en de duinen. U kunt ook per dagdeel gebruikmaken van alle hulpmiddelen. Dankzij een prachtige donatie van Fonds 1818 werd Stichting Avavieren in de gelegenheid...

Lees meer
Koningsdag: Vier het met Aardbeien voor Stichting Avavieren!

Koningsdag: Vier het met Aardbeien voor Stichting Avavieren!

Deze Koningsdag wordt 's-Gravenzande omgetoverd tot aardbeienland, en wel voor het goede doel. Stichting Avavieren, expert in het vervullen van vakantiedromen voor mensen met een beperking, serveert je de zoetste, sappigste aardbeien van het land. Dus, waar wacht je...

Lees meer
Avavieren op de Veine Dagen, Jaarbeurs Utrecht

Avavieren op de Veine Dagen, Jaarbeurs Utrecht

Van 11 tot 13 april vonden de VeineDAGEN plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dankzij onze contacten met Stichting on Wheels uit Maasdijk ontstond het idee om deel te nemen aan deze beurs. Stichting Avavieren presenteerde haar aangepaste en rolstoelvriendelijke...

Lees meer

Wilt u bijdragen? 

Zonder sponsoring en donateurs kan onze stichting niet bestaan. Daarom zijn we erg blij met de vele mensen die ons ondersteunen op welke manier dan ook. Zowel financieel als organisatorisch is veel hulp nodig. Wilt u ons ondersteunen? Bekijk de mogelijkheden om bij te dragen.

Over Stichting Avavieren

Hans en Elly Prins zijn de drijvende krachten achter Stichting Avavieren. Door hun inzet en passie kunnen we mensen met een beperking laten genieten van een onvergetelijke vakantie.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this