Belasting vrij schenken

Voor Vrienden van Stichting Avavieren
Meer informatie

Uw steun is van harte welkom!

Stichting Avavieren ontvangt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften en van de inzet van vrijwilligers. Elk stukje steun is daarom ook van harte welkom! Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt helpen. U kunt donateur, sponsor of vriend worden voor één of meerdere jaren. Ook kun je zelf in actie komen, door vrijwilliger te worden of een actie op te zetten. 

Uw gift is aftrekbaar!
Stichting Avavieren is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor u als voordeel dat giften die u aan ons doet, aftrekbaar zijn van de belasting. U kunt van uw gift dan ook een factuur van ons krijgen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Direct een bedrag overmaken mag natuurlijk ook! Onze IBAN is NL25 RABO 0167870521. Vermeld wel graag uw volledige naam, adres en woonplaats bij uw overschrijving.

Donateur worden

U kunt Avavieren met een donatie helpen met het organiseren van aangepaste vakanties.  Avavieren is goedgekeurd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wilt u hierover meer weten? U kunt meer lezen op de ANBI site. Voor minimaal € 35,– of meer kunt u ons jaarlijks steunen als donateur?

BedragBelastingvrije periodieke gift voor Vrienden van Stichting Avavieren

Om de continuïteit van het werk van Stichting Avavieren te garanderen, het werk en de activiteiten uit te bouwen, zijn we op zoek naar een grote groep “Vrienden van Stichting Avavieren”. Mensen met een  warm kloppend hart voor Stichting Avavieren.

Word lid van de Vrienden van Stichting Avavieren!

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this