Belasting vrij schenken

Voor Vrienden van Stichting Avavieren
Vraag alle informatie aan

Uw steun is van harte welkom!

Stichting Avavieren ontvangt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften en van de inzet van vrijwilligers. Elk stukje steun is daarom ook van harte welkom! Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt helpen. U kunt donateur, sponsor of vriend worden voor één of meerdere jaren. Ook kun je zelf in actie komen, door vrijwilliger te worden of een actie op te zetten. In het menu vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en een inschrijfformulier.

Uw gift is aftrekbaar!
Stichting Avavieren is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor u als voordeel dat giften die u aan ons doet, aftrekbaar zijn van de belasting. U kunt van uw gift dan ook een factuur van ons krijgen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Direct een bedrag overmaken mag natuurlijk ook! Onze IBAN is NL25 RABO 0167870521. Vermeld wel graag uw volledige naam, adres en woonplaats bij uw overschrijving.

Donateur worden

U kunt Avavieren met een donatie helpen met het organiseren van aangepaste vakanties.  Avavieren is goedgekeurd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wilt u hierover meer weten? U kunt meer lezen op de ANBI site. Voor minimaal € 35,– of meer kunt u ons jaarlijks steunen als donateur?

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*Belastingvrije periodieke gift voor Vrienden van Stichting Avavieren

Om de continuïteit van het werk van Stichting Avavieren te garanderen, het werk en de activiteiten uit te bouwen, zijn we op zoek naar een grote groep “Vrienden van Stichting Avavieren”. Mensen met een  warm kloppend hart voor Stichting Avavieren.

Een club van minstens 100 vrienden die achter het werk van Avavieren willen blijven staan  en die bereid  zijn voor een langere periode met een bedrag van minimaal € 250,– per jaar Stichting Avavieren financieel willen ondersteunen.

Belastingvoordeel

De belastingdienst wil daarin een belangrijke bijdrage leveren door middel van belastingvrij schenken van een periodieke gift in geld.

Wanneer u besluit om vijf jaar een bedrag van minimaal 250 euro per jaar te schenken, is de gift geheel aftrekbaar van het fiscaal inkomen. Het financieel effect kan op basis van de huidige belastingtarieven oplopen tot 51,75%.
Netto betaalt u dan ongeveer
€ 125,- per jaar.


Voelt u zich aangetrokken tot het werk van Stichting Avavieren dan verwelkomen wij u graag als lid in  de groep vrienden en vriendinnen van Stichting Avavieren”

Wij organiseren jaarlijks een gezellige bijpraatavond in de groepsruimte van Stichting Avavieren om u te informeren over de ontwikkelingen en plannen. Op uw verzoek kunnen wij uw naam of logo van uw bedrijf vermelden op onze website.

Word lid van de Vrienden van Stichting Avavieren!

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

 
 
Benieuwd wat we allemaal organiseren?

Benieuwd wat we allemaal organiseren?

De nieuwsbrief houdt u op de hoogte!

U heeft zich aangemeld voor onze nieuwsbrief!