Georganiseerde vakanties

Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!

Heerlijk op vakantie in een aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalow dicht bij het strand en de zee!

In de schoolvakanties werken wij heel nauw samen met Stichting Wigwam. Met hen organiseren wij vakanties voor gezinnen met een kind(eren) met een beperking Tijdens deze vakanties worden de kinderen begeleidt door enthousiaste vrijwilligers, met hen worden er allerlei activiteiten georganiseerd van 10.00- 16.30 uur.

 

Zorgbungalows

Vanwege de samenwerking met Strandpark Vlugtenburg is iedereen van harte welkom in de aangepaste bungalows, vandaar dat ze aangeboden worden als 6, 8 of 14 persoonsbungalow. Standaard staat er in de slaapkamer met een hoog-laagbed een boxspring. Vanwege de mogelijkheid om deze bungalows, mede door de aanpassingen voor mensen met een beperking te verhuren is het noodzakelijk voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel, om deze boxspring uit te slaapkamer te halen voor de toegankelijkheid. Wij spreken daarom van 5 en 7 persoons bungalow en bij een geschakelde bungalow voor 12 personen. 

Stichting Wigwam

In samenwerking met Stichting Wigwam worden in 2020 volgende gezinsvakanties met activiteiten georganiseerd:

Meivakantie
Zaterdag 25 april t/m vrijdag 1 mei 2020.

Zomervakantie 
Zaterdag 18 juli t/m vrijdag 31 juli 2020
Zaterdag 1 aug t/m vrijdag 14 aug 2020
Zaterdag 15 aug t/m vrijdag 21aug 2020, tienerweek

Herfstvakantie
Zaterdag 17 t/m vrijdag 23 okt 2020

 Oud en nieuw week
Maandag 28 dec t/m zondag 3 jan 2021

Op de website van Stichting Wigwam kunt u zich aanmelden voor een vakantie tijdens bovenstaande weken met dagactiviteiten.