Stichting Avavieren

Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!
Reserveer nu jouw vakantie

Avavieren, aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!

Stichting Avavieren maakt vakantie vieren met een handicap of een dagje uit met een beperking voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met een beperking hebben de ruimte en voorzieningen om te genieten van een fijne dag uit of een heerlijke strandvakantie aan de kust van ‘s-Gravenzande.

Op Strandpark Vlugtenburg hebben wij 9 schitterende zorgbungalows met alle hulpmiddelen die mensen met een beperking nodig hebben, zodat zij kunnen genieten van het strand, de zee en de mooie omgeving in het Westland.

Zo wordt vakantievieren met een beperking voor iedereen mogelijk.

Dagje uit met een beperking

Een dagje uit met het gezin, vrienden of groepen is heel eenvoudig met de hulpmiddelen die wij bij Stichting Avavieren beschikbaar hebben. We doen er alles aan om iedereen met een beperking te laten genieten van de mooie omgeving en het strand van ’s-Gravenzande door onze hulpmiddelen aan te bieden. De hulpmiddelen zijn al vanaf een dagdeel te huren.

Vakantie vieren met een beperking

Stichting Avavieren biedt niet alleen de juiste zorghulpmiddelen voor een onbezorgde vakantie met een beperking, maar organiseert ook speciale weken met diverse activiteiten tijdens de vakantie voor mensen met een beperking, ouderen met zorg en gehandicapten. Dit doen we zelf tijdens de Avavieren-weken, maar ook in samenwerking met Stichting Wigwam tijdens de Wigwam-weken. We bieden beide mogelijkheden, zodat ieder kan genieten van een zorgeloze vakantie zoals hij of zij dit wenst.

Ervaringen en reacties

Veel families en gezinnen met een beperkingen gingen u al voor! Lees hier hoe anderen hun vakantie met een beperking hebben ervaren.

Het laatste nieuws van Avavieren

Schitterende sportdag voor Fonds Kind & Handicap

Schitterende sportdag voor Fonds Kind & Handicap

Samen met Fonds Kind & Handicap organiseerden wij onlangs een heerlijke strandsportdag voor jongeren met een beperking. De tieners hebben samen met hun familie mee gedaan aan diverse strandactiviteiten, iets wat voor de kinderen tussen de 12 en 18 jaar niet...

Lees meer
Eindelijk weer Veine dagen

Eindelijk weer Veine dagen

Vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 werden na twee keer uitgesteld te zijn, eindelijk weer de Veine dagen georganiseerd. In de Evenementenhal in Gorinchem werd de beurs speciaal voor mensen met een handicap gehouden, waar Stichting Avavieren ook aanwezig was.  De...

Lees meer
Schitterende donatie door geveilde bloemen

Schitterende donatie door geveilde bloemen

Vrijdag 29 oktober j.l. hebben we een geweldige donatie ontvangen van Bloemenkwekerij Acros uit Honselersdijk. Eigenaar René van der Knaap veilde zijn laatste bloemen bij de bloemenveiling in Naaldwijk en schonk de opbrengst aan Stichting Avavieren.  ...

Lees meer

Wilt u bijdragen? 

Zonder sponsoring en donateurs kan onze stichting niet bestaan. Daarom zijn we erg blij met de vele mensen die ons ondersteunen op welke manier dan ook. Zowel financieel als organisatorisch is veel hulp nodig. Wilt u ons ondersteunen? Bekijk de mogelijkheden om bij te dragen.

Over Stichting Avavieren

Hans en Elly Prins zijn de drijvende krachten achter Stichting Avavieren. Door hun inzet en passie kunnen we mensen met een beperking laten genieten van een onvergetelijke vakantie.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this