Nieuws

13e Voorbergwandeling ’s-Gravenzande, wederom geslaagd.

Voorbergwandeling

Stichting Avavieren kijkt met grote dankbaarheid terug op de 13e Voorbergwandeling van Voorberg Schoenen op zaterdag 9 februari 2019. Ook dit jaar was Stichting Avavieren het goede doel waarvoor gewandeld werd. Wat een geweldig evenement!

De inschrijving

Op deze zonnige zaterdag kon vanaf 9.00 uur gewandeld worden voor de lange afstanden van 20 en 25 km en om 10 uur vertrokken de wandelaas voor de 10 en 15 km. Na de inschrijving in de tent voor de winkel werden de wandelaars getrakteerd op koffie of thee voordat zij aan de wandeling begonnen. Daarbij een heerlijke gevulde koek van banketbakkerij Arjen van Aalst, door hem geschonken ten gunste van Avavieren. Een bijzonder mooi gebaar.

De wandeling

Meer dan 500 wandelaars genoten van deze zonnige en droge dag van de routes.  Dit jaar was het rustpunt in de groepsruimte van Stichting Avavieren op Strandpark Vlugtenburg.  Hier kon men op een prachtige locatie niet alleen genieten van de overheerlijke erwtensoep, maar zagen de wandelaars het aangepaste sanitair en kon men een kijkje nemen in de snoezelruimte en bij de strandrups. Het opwarmen deed de wandelaars goed en men kon zich laten informeren over Stichting Avavieren en wandelen in de Morvan van Lex Thoen en Sjaak Barendse.

De finish 

Bij de finish werden de wandelaars opgewacht met koffie, thee en warme glühwein en kon men poffertjes eten gebakken en geserveerd door vrijwilligers van Avavieren.De poffertjeskraam werd door Bakkerij Gebr.v.d.Berg uit Maasdijk ter beschikking gesteld.

Door al deze activiteiten mocht Avavieren een mooie gift van € 3.000,– ontvangen van Voorberg Schoenen. Wederom een geweldig bedrag!

Stichting Avavieren bedankt alle wandelaars, middenstanders en vrijwilligers voor deze fantastische gift. Stichting Avavieren kan deze ondersteuning heel goed gebruiken. Dit jaar worden er meer vakantieweken georganiseerd voor gezinnen met kind(eren) met een beperking. Maar ook zorginstellingen, patiëntenverenigingen en groepen weten de weg te vinden naar de aangepaste bungalows.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this