Vertrouwenspersonen & gedragscode

Vertrouwenspersoon

Voor een fijn verblijf vinden wij het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarom heeft het bestuur als vertrouwenspersoon Karin Pennewaard aangesteld. Karin is altijd werkzaam geweest in de zorg, met name in ziekenhuizen en zorginstellingen. De laatste 10 jaar heeft zij een leidinggevende functie vervuld in de gehandicaptenzorg.

Karin is voor de vrijwilligers, medewerkers, de kinderen ouders en anderen te bereiken via het e-mail adres: karin@avavieren.nl

Gedragscode

Tijdens uw verblijf willen we zo goed mogelijk voor u en uw gezelschap zorgen. Met name voor de kinderen (met beperking) die deelnemen aan onze vakantieweken vinden wij het heel belangrijk dat zij in veilige handen zijn. Daar kijken wij voorafgaand aan de vakantieweken zorgvuldig naar de kwaliteiten van de vrijwilliger en de zorg die het kind, waarvoor de vrijwilligers verantwoordelijk zijn, nodig heeft. Dit wordt met de vrijwilliger besproken.

Daarnaast hebben wij een gedragscode opgesteld waar alle vrijwilligers zich aan moeten houden. Bij aanvang van de vakantieweken wordt de gedragscode met de vrijwilligers doorgenomen en besproken en wordt hen gevraagd deze te ondertekenen. Tevens wordt voor alle vrijwilligers, van zowel Stichting Avavieren als Stichting WigWam, een VOG aangevraagd.

 

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this