Hulpmiddelen

Dagrecreatie met een beperking
Vraag uw hulpmiddelen aan

Met de juiste hulpmiddelen kan iedereen genieten van een dagje uit. Bij Stichting Avavieren zijn we continue bezig onze hulpmiddelen uit te breiden, niet alleen voor dagrecreatie met een beperking aan het strand, maar ook voor een dagje in de mooie omgeving van het Westland.

 

De hulpmiddelen zijn al te huur vanaf een dagdeel. We kunnen deze dagelijks voor u aanbieden. Laat daarbij wel van tevoren weten welk hulpmiddel u zou willen gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier hieronder.

De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

Strandrups

Onze strandrups is uniek in Nederland! Voor een heerlijke strandrit is de strandrups het ideale vervoersmiddel. De strandrups biedt ruimte voor 3 rolstoelen of voor 8 personen. Door het dak zit je bovendien droog als het een beetje regent. Zo kan iedereen dus een heerlijke strandrit maken.

Elektrische strandrolstoel

Een heerlijk gevoel om in alle vrijheid zelf over het strand te rijden en van dichtbij te genieten van de zon, de zee en het strand! De huren kan al vanaf een dagdeel gehuurd worden. Ideaal dus voor dagrecreatie met een beperking.

Duofiets

Samen fietsen in de mooie omgeving van het Westland? Gebruik onze duofiets waarmee u samen kunt fietsen door de Westlandse duinen en omgeving. Onze elektrische duofiets met trapondersteuning helpt mensen met een beperking ook te kunnen fietsen. Zo is samen fietsen voor iedereen mogelijk.

Strandrolstoel

Met de rolstoel naar het strand is heel eenvoudig met onze strandrolstoelen. U kunt een of meerdere strandrolstoelen huren, zowel voor dagrecreatie als tijdens uw vakantie met een beperking. En komt u met een groep, dan zorgen wij dat u gebruik kunt maken van meerdere strandrolstoelen, zodat iedereen kan genieten van het strand, de zee en de rust uit de omgeving.

Rolstoelfiets

Onze rolstoelfiets is ideaal voor mensen met een beperking die vastzitten aan hun rolstoel. De stoelfiets biedt ruimte voor een rolstoel die voorop geplaatst wordt. Samen met de fietser kunt u beiden genieten van een heerlijke fietstocht door het Westland en omgeving.

Snoezelruimte

Snoezelen is voor gehandicapten, mensen met autisme of mensen met een andere beperking een heerlijk moment om even te ontspannen. Ook ouderen of mensen met dementie hebben veel baat bij snoezelen. Het dan ook logisch dat wij een snoezelruimte hebben bij Avavieren.

In onze snoezelruimte kunnen kinderen in het waterbed, in de ballenbak of heerlijk films kijken. Het snoezel waterbed en de snoezel ballenbak is ideaal voor jonge en oudere kinderen. Zo komt het hele gezin tot rust.

Groepsruimte

Onze groepsruimte gevestigd op Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande is ideaal als vergaderlocatie of voor cursussen, workshops en andere evenementen. Deze ruime locatie is van alle gemakken voorzien, zoals meubilair, beamer en (overdekt) terras. Natuurlijk is de groepsruimte rolstoelvriendelijk en dus goed toegankelijk voor mensen met een beperking.

Meer informatie over hulpmiddelen?

Vul onderstaand formulier in als uw een van bovenstaande hulpmiddelen wilt huren. Heeft u andere hulpmiddelen maar staan zij niet in dit lijstje? Neem contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Hulpmiddelen

Welke hulpmiddelen wilt u huren?

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this