Hulpmiddelen

Zodat iedereen kan genieten
Vraag uw hulpmiddelen aan

Op loop- en rolafstand van het strand organiseert Avavieren vakanties voor mensen met een beperking en hun familie. Het is niet altijd makkelijk een ontspannen vakantie te vinden voor een gezin met een kind met een beperking. Daarom kunt u diverse hulpmiddelen huren via Avavieren om uw vakantie te laten slagen. 

Strandrolstoel

De strandrolstoelen zijn te huur voor € 10,– per dag. Hierdoor kun je met z’n allen het strand op en genieten van het water van de zee!

 

Rolstoelfiets

Met de Rolstoelfiets kun je samen genieten van de natuur en omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Fiets door de duinen en het Westland! De rolstoelfiets is te huur voor € 12,50 per dagdeel. Een dagdeel is van 10.00-13.00 uur, van 14.00- 17.00 uur of van 18.00- 21.00 uur. 

Strandrups

Wilt u een rit maken met de strandrups? Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 50,–  en dient twee dagen van te voren te besproken worden, zodat er een chauffeur gevonden kan worden om de rit te verzorgen. In overleg wordt gekeken hoelang er gereden gaat worden tot maximaal 2 uur. U kunt hierbij een arrangement bij boeken: Take away koffie en na terugkomst pannenkoek en drankje voor € 10,- bij paviljoen Hé Pannenkoek.

Snoezelruimte

Er is gelegenheid om met de kind(eren) te snoezelen of te chillen. Naast het waterbed en de ballenbak is er de mogelijkheid om video’s te bekijken en te spelen met speciale wandspellen.

Voor € 7,50 kunt u  een uur gebruik maken van de snoezelruimte.

Groepsruimte

De groepsruimte kan worden verhuurd aan personen en/of groepen, die een directe of indirecte verbinding hebben met Avavieren. Hieronder vallen bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en familieleden (in de eerste graad). De groepsruimte kan worden verhuurd aan personen en/of groepen, die een directe of indirecte verbinding hebben met Avavieren. Hieronder vallen bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en familieleden (in de eerste graad). Alle dranken worden verzorgd door Vlugtenburg. Etenswaren mogen door de huurders zelf worden geregeld. T.a.v. etenswaren zal ook Vlugtenburg een passende aanbieding maken, waar huurders gebruik van kunnen maken. Tarieven: in overleg met de projectleiding.

Uitgiftebeleid

 Bij uitgifte tekent u een verklaring en betaalt u een borg van € 50,–, deze ontvangt na goed gebruik bij inname weer terug. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie over hulpmiddelen?

Vul onderstaand formulier in als uw een van bovenstaande hulpmiddelen wilt huren. Heeft u andere hulpmiddelen maar staan zij niet in dit lijstje? Neem contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Hulpmiddelen

Welke hulpmiddelen wilt u huren?

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

Benieuwd wat we allemaal organiseren?

Benieuwd wat we allemaal organiseren?

De nieuwsbrief houdt u op de hoogte!

U heeft zich aangemeld voor onze nieuwsbrief!