Hulpmiddelen

Zodat iedereen kan genieten
Vraag uw hulpmiddelen aan

Op loop- en rolafstand van het strand organiseert Avavieren vakanties voor mensen met een beperking en hun familie. Het is niet altijd makkelijk een ontspannen vakantie te vinden voor een gezin met een kind met een beperking. Daarom kunt u diverse hulpmiddelen huren via Avavieren om uw vakantie te laten slagen. 

Strandrups

De strandrups van Stichting Avavieren is een uniek voertuig. De aandrijving gebeurt door middel van twee elektro motoren en is hiermee de enige elektrisch aangedreven strandrups in Nederland. Milieurvriendelijk klaar voor de toekomst.

De strandrups biedt plaats aan drie of vier rolstoelen. Zonder rolstoelen biedt de strandrups plaats aan 8 personen. De kosten voor een rit bedragen € 50,– met maximaal 3 rolstoelen of 8 personen.

Duofiets

De duofiets kan alleen gebruikt worden na overleg met de projectleiding van Avavieren

Strandrolstoel

De strandrolstoelen zijn te huur voor € 10,– per dag. Hierdoor kun je met z’n allen het strand op en genieten van het water van de zee!

 

Rolstoelfiets

Met de Rolstoelfiets kun je samen genieten van de natuur en omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Fiets door de duinen en het Westland! De rolstoelfiets is te huur voor € 12,50 per dagdeel. Een dagdeel is van 10.00-13.00 uur, van 14.00- 17.00 uur of van 18.00- 21.00 uur. 

Snoezelruimte

Er is gelegenheid om met de kind(eren) te snoezelen of te chillen. Naast het waterbed en de ballenbak is er de mogelijkheid om video’s te bekijken en te spelen met speciale wandspellen.

Voor € 7,50 kunt u  een uur gebruik maken van de snoezelruimte.

Groepsruimte

De groepsruimte kan worden verhuurd aan personen en/of groepen, die een directe of indirecte verbinding hebben met Avavieren. Hieronder vallen bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en familieleden (in de eerste graad). De groepsruimte kan worden verhuurd aan personen en/of groepen, die een directe of indirecte verbinding hebben met Avavieren. Hieronder vallen bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en familieleden (in de eerste graad). Alle dranken worden verzorgd door Vlugtenburg. Etenswaren mogen door de huurders zelf worden geregeld. T.a.v. etenswaren zal ook Vlugtenburg een passende aanbieding maken, waar huurders gebruik van kunnen maken. Tarieven: in overleg met de projectleiding.

Uitgiftebeleid

 Bij uitgifte tekent u een verklaring en betaalt u een borg van € 50,–, deze ontvangt na goed gebruik bij inname weer terug. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie over hulpmiddelen?

Vul onderstaand formulier in als uw een van bovenstaande hulpmiddelen wilt huren. Heeft u andere hulpmiddelen maar staan zij niet in dit lijstje? Neem contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Hulpmiddelen

Welke hulpmiddelen wilt u huren?

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this