Snoezelruimte

Om te chillen en te snoezelen
Snoezelruimte boeken

Snoezelen is voor gehandicapten, mensen met autisme of mensen met een andere beperking een heerlijk moment om even te ontspannen. Ook ouderen of mensen met dementie hebben veel baat bij snoezelen. Het is dan ook logisch dat wij een snoezelruimte hebben bij Avavieren.

Onze snoezelruimte bevindt zich in de groepsruimte van Avavieren op Strandpark Vlugtenburg. U kunt deze per uur huren. Kosten hiervoor bedragen € 7,50 per uur. Kom snoezelen tijdens uw vakantie op Strandpark Vlugtenburg of kom een dagje naar ’s-Gravenzande en reserveer de ruimte tijdens uw dagje uit.

Wilt u meer weten of wilt u de ruimte reserveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Viert u uw vakantie op Strandpark Vlugtenburg? Geef dan bij de opmerkingen aan dat u gebruik wilt maken van de snoezelruimte voor gehandicapten.

 

De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

Een ruimte huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

5 + 14 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this