Snoezelruimte

Om te chillen en te snoezelen
Snoezelruimte boeken

Snoezelen is voor gehandicapten, mensen met autisme of mensen met een andere beperking een heerlijk moment om even te ontspannen. Ook ouderen of mensen met dementie hebben veel baat bij snoezelen. Het is dan ook logisch dat wij een snoezelruimte hebben bij Avavieren.

Onze snoezelruimte bevindt zich in de groepsruimte van Avavieren op Strandpark Vlugtenburg. U kunt deze per uur huren. Kosten hiervoor bedragen € 7,50 per uur. Kom snoezelen tijdens uw vakantie op Strandpark Vlugtenburg of kom een dagje naar ’s-Gravenzande en reserveer de ruimte tijdens uw dagje uit.

Wilt u meer weten of wilt u de ruimte reserveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Viert u uw vakantie op Strandpark Vlugtenburg? Geef dan bij de opmerkingen aan dat u gebruik wilt maken van de snoezelruimte voor gehandicapten.

Wanneer binnen 24 uur van tevoren wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 25,00 in rekening te brengen.

Uiteraard maken we een uitzondering als de reservering i.v.m. uitzonderlijke weersomstandigheden na overleg met de projectleider niet door kan gaan.

Een ruimte huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

6 + 9 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this