Referenties

Wat vonden gasten van hun vakantie bij avavieren?
Veel mensen zijn al bij ons langs geweest voor een dag uit of een heerlijke vakantie. Wil je lezen hoe hun ervaringen waren? Bekijk  hieronder hun referenties!

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Strandpark Vlugtenburg en waren enorm verrast door de fantastische activiteiten die de Avavieren organiseerde.

Wat enorme betrokkenheid en gezelligheid van iedereen. Dat heb ik niet eerder meegemaakt – dat èn het vakantiehuis top was en geheel aangepast en dat er zoveel te doen was waar onze ernstige gehandicapte dochter van 12 aan kon meedoen en van genoot, waar ze als een koningin werd behandeld en waar niemand haar raar vond.

Onze eerste ervaring met Wigwam en ook al was het dit jaar anders vanwege de coronacrisis, we hebben het ervaren als een warm bad. We zijn erg hartelijk ontvangen en de projectleiders zijn toegankelijk en vriendelijk. Er is een aangepast programna georganiseerd, zodat we toch een beetje konden proeven van de Wigwamformule en dat smaakt naar meer! Volgend jaar komen we terug!

Vakantie Avavieren 2020

Op de vraag of we wel wilden komen als er geen 1 op 1 (wigwam) begeleiding was door Corona hadden we snel een antwoord:

Natuurlijk gaan we naar de heerlijke aangepaste huisjes aan de kust! Er lekker even 2 weken tussenuit. Het bleek een heel andere vakantie dan anders maar dankzij de toppers van Avavieren konden we toch leuke dingen doen. Zo was speciaal voor ons het zwembad gereserveerd, konden we genieten bij het strandhuisje, mochten we spelletjes, skelter en (aangepaste) fietsen gebruiken. Werd er een heerlijke bbq en kampvuur voor ons georganiseerd. Kortom.. Zelfs in deze gekke tijd is onze vakantie weer een fijne herinnering geworden. Het was niet onze eerste keer en zeker niet de laatste. Bedankt lieverds!

Fam. Van der Kooi, Friesland

Via facebook zagen we de oproep van Stichting Avavieren dat er een aantal zorgbungalows vrijkwamen in de zomervakantie , doordat de wigwam geen 1 op 1 begeleiding kon geven.  Wij wilden er nog graag een weekje tussenuit en zodoende hebben wij een week geboekt! Na prettig telefonisch en mailcontact werden wij deze week warm welkom geheten door het projectteam van Avavieren.

Er zat voldoende ruimte in de bungalow voor 4 personen, waaronder 1 in een elektrische rolstoel. De gevraagde hulpmiddelen stonden klaar en tot onze grote verrassing was er ook een aangepast activiteiten programma. Het projectteam onder leiding van Hans en Elly Prins hebben onze vakantie tot een waar feest gemaakt .Er werd met je meegedacht en geen vraag was teveel.

Hoogtepunt was voor ons het varen op de katamaran, wat een ervaring! Wat een fijne plek voor in ons geval een kind met een beperking, die zo met alle voorzieningen om zich heen vakantie kon vieren en naar het strand kon! We komen hier zeker nog een keertje terug!

Weer een heerlijke vakantie gehad aan zee. We troffen het met het weer. En onze dochter heeft zomaar een kwartier op strand gezeten, en met schelpjes gespeeld. Erg leuke ervaring. We hebben echt genoten van deze week.

Wij hebben een geweldige vakantie gehad dankzij stichting Avavieren. Mooie locatie, een prachtige omgeving dichtbij zee. De inzet en aandacht van de vrijwilligers binnen de mogelijkheden die er nu waren, gaven echt het extra aan de vakantie. Hierdoor hebben we als gezin nog meer kunnen genieten.

Wauw!! Wat hebben we een heerlijke fantastische week gehad! De huisjes van Avavieren zijn modern, hip, ontzettend ruim en voorzien van de benodigde aanpassingen. Alleen maar lof voor de vrijwilligers die er alles aan deden om de gezinnen in de watten te leggen, zonder dat het opdringerig overkwam of dat je het gevoel kreeg dat je mee móest doen.. Een heerlijk verzorgde BBQ, koekjes bakken, kampvuur met een hapje en drankje, een alleen voor de gezinnen afgehuurd zwembad, de strandrups, de catamaran en noem maar op. Als je wilde deed je mee, als je dat niet wilde was dat ook oke.

Het uitgebreide aanbod aan hulpmiddelen die geleend mogen worden is werkelijk geweldig; van klapschaar tot strandrolstoel, van schakelknop tot duofiets. Geweldig!!

We hebben ontzettend veel bewondering voor de passie en inzet waarmee de vrijwilligers van Avavieren dit werk doen. Alles is echt strak georganiseerd en perfect voor elkaar. Petje af!

Wij hebben als gezin genoten! Samen!

Het was weer een fantastische week. Dankjewel lieve mensen want jullie maken dit mogelijk ?

Wij hebben genoten van een heerlijke week! Dank aan jullie als TOP team voor jullie geweldige inzet, gedrevenheid en warmte! ❤️

Het was weer super! Bedankt voor alles!

Ondanks de lastige coronatijd hebben wij met Loes (we gaan al 15 jaar met veel plezier “wigwammen”) toch heel fijne tijd gehad in s Gravenzande bij AVAVIEREN. Elly en Hans hebben toch op maat nog een en ander aangeboden aan de gezinnen, zwemmen , catamaran varen op zee. Met elkaar s avonds een kampvuur (op gepaste afstand) en met elkaar BBq en, dat was ook heel fijn zodat we elkaar ook wel wat konden ontmoeten, anders was het toch veel alleen met gezin. We hebben het als zeer prettig ervaren en ook zeer relaxed.

Wat hadden we weer een geweldige vakantie bij Avavieren dit jaar! De vorige keren hadden we begeleiding van Wigwam en het was best wel even kijken hoe we dit gingen doen zonder hen, maar het beviel weer uitstekend. We hadden wel  begeleiders van thuis meegenomen voor Rozemarijn, hierdoor kon ik zelf ook vakantie houden. En daarnaast jullie geweldige team van behulpzame vrijwilligers die diverse, superleuke activiteiten hadden georganiseerd. Wat hebben we daarvan genoten, elke dag was er wel wat te doen.

Wat mooi dat we van alle hulpmiddelen gebruik mochten maken, en dat hebben we gelijk ook goed gedaan: diverse strandstoelen, duo- of rolstoelfiets, skelters waren er. Dus ideaal voor het strand of mooie fietstochten. Ook een rit met de bemande strandrups mochten we maken en daarnaast ook nog blokarten en dan nog het strandhuisje, heerlijk…het ultieme vakantiegevoel! En dan vergeet ik bijna de catamaran, wat heeft Rozemarijn genoten, hoe hoger de golven die over haar heen gingen, hoe beter!

Avavieren, niet alleen een aangepaste bungalow, maar ook een aangepaste omgeving waar van alles mogelijk is! Inderdaad echt Aangepast Vakantie Vieren.

Dit jaar voor de 1e keer op vakantie geweest in ’n aangepaste zorgbungalow van Strandpark Vlugtenburg. Mede door de begeleiding en hulp van Stichting Avavieren hebben we genoten van ’n top vakantie met onze meervoudig-gehandicapte dochter. Stichting Avavieren heeft ervoor gezorgd dat alle hulpmiddelen in ons huisje aanwezig waren en dat vele activiteiten, waaronder strandrolstoel, tochtje strandrups, blo-karten, varen met catamaran, motor met zijspantochtje voor onze gehandicapte dochter mogelijk werden. Hans, Elly, Jolanda en Bernard super bedankt voor het vele werk en de goede begeleiding.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this