Boek uw vakantie

Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!
Direct boeken

  Heerlijk op vakantie in een aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalow dicht bij het strand en de zee!

Bent u geïnteresseerd in onze vakanties op Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande, neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Als uw boeking via Stichting Avavieren verloopt bent u vrijgesteld tot betaling van toeristenbelasting.

Er zijn een aantal weken waar u een bungalow kunt boeken via Avavieren, tijdens deze weken geen dagprogramma wordt aangeboden u kunt wel gebruik maken van alle hulpmiddelen.

De beschikbare weken via Avavieren zijn:

Zomer:

Zat. 10 juli t/m vrijdag 16 juli 2021

Zat 21 aug t/m vrijdag 27 aug 2021

Herfstvakantie:

Zat 23 okt t/m vrij  29 okt 2021

In de schoolvakanties werken wij heel nauw samen met Stichting Wigwam. Met hen organiseren wij vakanties voor gezinnen met een kind(eren) met een beperking Tijdens deze vakanties worden de kinderen begeleidt door enthousiaste vrijwilligers, met hen worden er allerlei activiteiten georganiseerd van 10.00- 16.30 uur. Klik hier voor meer informatie

Zorgbungalows

Vanwege de samenwerking met Strandpark Vlugtenburg is iedereen van harte welkom in de aangepaste bungalows, vandaar dat ze aangeboden worden als 6, 8 of 14 persoonsbungalow. Standaard staat er in de slaapkamer met een hoog-laagbed een boxspring. Vanwege de mogelijkheid om deze bungalows, mede door de aanpassingen voor mensen met een beperking te verhuren is het noodzakelijk voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel, om deze boxspring uit te slaapkamer te halen voor de toegankelijkheid. Wij spreken daarom van 5 en 7 persoons bungalow en bij een geschakelde bungalow voor 12 personen. Wilt u daar bij uw boeking rekening mee houden?

 Overig

In het onderstaande boekingsoverzicht kunt u een boeking maken voor een vakantie in een van onze zorgbungalows. Dit is voor de vakanties die niet georganiseerd worden door Stichting Avavieren of Stichting Wigwam. Hier kunt u dus enkel zorgbungalows boeken.

Boek uw vakantie via Avavieren en u bent vrijgesteld tot betaling van toeristenbelasting. U kunt alleen een zorgbungalow reserveren via Stichting Avavieren. De boeking en facturering wordt verzorgd door Strandpark Vlugtenburg. Bij de reservering kunt u hulpmiddelen aanvragen. Heeft u andere hulpmiddelen nodig? Neem daarvoor contact op met Stichting Avavieren. Heeft u vragen over zorg, ook dan kunt u bij Avavieren terecht, zij zullen in uw zorgvraag bemiddelen.

Avavieren weken 2021, zonder programma

Zomer:

Zat. 10 juli t/m vrijdag 16 juli 2021

Zat 21 aug t/m vrijdag 27 aug 2021

Herfstvakantie:

Zat 23 okt t/m vrij  29 okt 2021

In het reserveringssysteem op onze website zijn bovenstaande weken geblokt. Wilt u in een van deze weken boeken? Dan kunt u het best even contact met ons opnemen en zorgen wij dat u zorgeloos op vakantie kan.

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this