Boek uw vakantie

Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!
Direct boeken

  Heerlijk op vakantie in een aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalow dicht bij het strand en de zee!

Bent u geïnteresseerd in onze vakanties op Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande, neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Als uw boeking via Stichting Avavieren verloopt bent u vrijgesteld tot betaling van toeristenbelasting.

Aanvraag zorgbungalow

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

Hond (geen andere huisdieren toegestaan)

Aanvullingen

4 + 4 =

Vrij van toeristenbelasting

Boek uw vakantie via Avavieren en u bent vrijgesteld tot betaling van toeristenbelasting. U kunt alleen een zorgbungalow reserveren via Stichting Avavieren. De boeking en facturering wordt verzorgd door Strandpark Vlugtenburg. Bij de reservering kunt u hulpmiddelen aanvragen. Heeft u andere hulpmiddelen nodig? Neem daarvoor contact op met Stichting Avavieren. Heeft u vragen over zorg, ook dan kunt u bij Avavieren terecht, wij zullen in uw zorgvraag bemiddelen.

Zorgbungalows

Vanwege de samenwerking met Strandpark Vlugtenburg is iedereen van harte welkom in de aangepaste bungalows, vandaar dat ze aangeboden worden als 6, 8 of 14 persoonsbungalow. Standaard staat er in de slaapkamer met een hoog-laagbed een boxspring. Vanwege de mogelijkheid om deze bungalows, mede door de aanpassingen voor mensen met een beperking te verhuren is het noodzakelijk voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel, om deze boxspring uit te slaapkamer te halen voor de toegankelijkheid. Wij spreken daarom van 5 en 7 persoons bungalow en bij een geschakelde bungalow voor 12 personen. Wilt u daar bij uw boeking rekening mee houden?

5 persoons bungalow

7 persoons bungalow

12 persoons bungalow

Avavieren Weken

Tijdens de zomervakantie en de herfstvakanties kunt u een bungalow boeken op Vlugtenburg. Deze weken zijn speciaal geboekt voor Avavieren. Benieuwd naar de mogelijke weken? Kijk dan snel verder.

De beschikbare weken via Avavieren zijn:

zat 8 t/m vrijdag 14 juli 2023

zat 19 t/m vrijdag 25 aug 2023

zat 21- vrijdag 27 okt 2023

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this