Duofiets

Samen fietsend genieten van de omgeving
Duofiets huren

Een duofiets is een geweldige manier om samen te genieten van de natuur en de gezelligheid. Met een duofiets kunt u naast elkaar zitten en allebei trappen, of één persoon kan het stuur overnemen. Zo kunt u samen fietsen, ook als u een beperking heeft of minder mobiel bent.

Bij Avavieren hebben we een elektrische duofiets met trapondersteuning, die u kunt gebruiken om de prachtige omgeving van het Westland te verkennen. U kunt fietsen door de duinen, langs de kust, of door de gezellige dorpen en steden. U kunt zelf uw route bepalen, of gebruik maken van een van de vele fietsroutes die beschikbaar zijn.

De fiets is een leuke activiteit voor jong en oud, en voor elk seizoen. Of het nu zomer of winter is, u kunt altijd genieten van de frisse lucht en het mooie uitzicht. De fiets is ook een leuke afwisseling van uw vakantie bij Avavieren, waar u kunt verblijven in een van onze aangepaste bungalows.

Wilt u gebruik maken van onze duofiets? Dat kan, maar alleen na overleg met Avavieren. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier hieronder. Wij zullen dan kijken of de fiets beschikbaar is op de gewenste datum en tijd. De fiets staat op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en kan daar worden opgehaald en teruggebracht.

Wacht niet langer en reserveer nu onze duofiets voor een onvergetelijke fietservaring!

Fiets huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

7 + 14 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this