Rolstoelfiets

Neem een rolstoel mee op de fiets
Snoezelruimte boeken

Onze rolstoelfiets is ideaal voor mensen met een beperking die vastzitten aan hun rolstoel. De stoelfiets, met elektrische trapondersteuning, biedt ruimte voor een rolstoel die voorop geplaatst wordt. Samen met de fietser kunt u beiden genieten van een heerlijke fietstocht door het Westland en omgeving.

Rolstoelfietsen is heerlijk wanneer het even geen strandweer is, of als welkome afleiding tijdens uw vakantie op Strandpark Vlugtenburg. Ook voor dagrecreatie is onze rolstoelfiets een geweldig hulpmiddel voor mensen met een beperking. Samen geniet u van de mooie omgeving in en om het Westland.

De rolstoelfiets is al vanaf een dagdeel te huren. Huur bedraagt € 12,50 per dagdeel. Wilt u meer
weten of wilt u onze rolstolfiets huren? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of geef uw wensen aan bij de boeking van uw verblijf. Wij zorgen dat de rolstoelfiets voor u klaar staat.

 De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

Bij het niet nakomen van afgesproken tijden van ophalen en terugbrengen van de hulpmiddelen, alsmede wanneer binnen 24 uur van tevoren wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 25,00 in rekening te brengen.

Uiteraard maken we een uitzondering als de reservering i.v.m. uitzonderlijke weersomstandigheden na overleg met de projectleider niet door kan gaan.

Rolstoelfiets huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

15 + 4 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this