Belasting vrij schenken

Voor Vrienden van Stichting Avavieren
Vraag alle informatie aan

Belastingvrije periodieke gift voor Vrienden van Stichting Avavieren

Om de continuïteit van het werk van Stichting Avavieren te garanderen, het werk en de activiteiten uit te bouwen, zijn we op zoek naar een grote groep “Vrienden van Stichting Avavieren”. Mensen met een  warm kloppend hart voor Stichting Avavieren.

Een club van minstens 100 vrienden die achter het werk van Avavieren willen blijven staan  en die bereid  zijn voor een langere periode met een bedrag van minimaal € 250,– per jaar Stichting Avavieren financieel willen ondersteunen.

Belastingvoordeel

De belastingdienst wil daarin een belangrijke bijdrage leveren door middel van belastingvrij schenken van een periodieke gift in geld.

Wanneer u besluit om vijf jaar een bedrag van minimaal 250 euro per jaar te schenken, is de gift geheel aftrekbaar van het fiscaal inkomen. Het financieel effect kan op basis van de huidige belastingtarieven oplopen tot 51,75%.
Netto betaalt u dan ongeveer
€ 125,- per jaar.


Voelt u zich aangetrokken tot het werk van Stichting Avavieren dan verwelkomen wij u graag als lid in  de groep vrienden en vriendinnen van Stichting Avavieren”

Wij organiseren jaarlijks een gezellige bijpraatavond in de groepsruimte van Stichting Avavieren om u te informeren over de ontwikkelingen en plannen. Op uw verzoek kunnen wij uw naam of logo van uw bedrijf vermelden op onze website.

Word lid van de Vrienden van Stichting Avavieren!

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

5 + 7 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this