Vrienden van Stichting Avavieren

Belasting vrij schenken
Vraag alle informatie aan

Vrienden van Stichting Avavieren

Om de continuïteit van het werk van Stichting Avavieren te garanderen, het werk en de activiteiten uit te bouwen, zijn we op zoek naar een grote groep “Vrienden van Stichting Avavieren”. De Vrienden van Stichting Avavieren zijn een club van meer dan 100 mensen met een warm hart voor de stichting, die voor een lange periode ons werk jaarlijks willen ondersteunen met een minimaal bedrag van € 250,-.

Belastingvoordeel

De belastingdienst wil daarin een belangrijke bijdrage leveren door middel van belastingvrij schenken van een periodieke gift in geld. Wanneer u besluit om vijf jaar lang een bedrag van minimaal € 250,- per jaar te schenken, is de gift geheel aftrekbaar van het fiscaal inkomen. Het financieel voordeel kan op basis van de huidige belastingtarieven oplopen tot 51,75%. Netto betaalt u dan ongeveer € 125,- per jaar.

 Voelt u zich aangetrokken tot het werk van Stichting Avavieren dan verwelkomen wij u graag als nieuwe Vriend van Stichting Avavieren. Wij organiseren jaarlijks een gezellige bijpraatavond in de groepsruimte om u te informeren over de ontwikkelingen en plannen binnen de stichting.

Wilt u meer weten over de Vrienden van Stichting Avavieren of wilt u Vriend worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Word lid van de Vrienden van Stichting Avavieren!

0613050204

Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

2 + 3 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this