Strandrups

Een bijzondere strandervaring
Strandrups boeken

Onze strandrups is uniek in Nederland! Elektrisch, duurzaam, en stinkt niet. Voor een heerlijke strandrit is de strandrups het ideale vervoersmiddel. De rups biedt ruimte voor 3 rolstoelen of voor 8 personen. Door de uitvouwbare huif zit je bovendien droog als het een beetje regent. Zo kan iedereen dus een heerlijke strandrit maken.

Samen met onze vrijwilligers zorgen we dat u een onvergetelijke rit maakt over het strand. Zij besturen de rups, zodat u optimaal kunt genieten. Een rit duurt maximaal 1,5 uur. Tenzij er onderweg gestopt wordt.

De rups rijdt het hele jaar door en vertrekt altijd vanaf de groepsruimte van Avavieren op Strandpark Vlugtenburg. Bij heel slecht weer, zullen we in overleg zoeken naar een beter tijdstip.

 

De kosten van een rit met de rups zijn € 50,-. Neem voor meer informatie contact met ons via onderstaand contactformulier.

 

De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

 

 

 

Strandrups huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this