Vakantie vieren

Vakanties voor mensen met een beperking

Vakanties voor mensen met een beperking

Bij Avavieren willen we de ideale vakantie voor gehandicapten en mensen met een beperking organiseren. Hier zetten we alles voor in werking. De ideale zorgbungalows in samenwerking met Strandpark Vlugtenburg, de heerlijke omgeving waar we zijn gevestigd, en samen met de vele vrijwilligers, zetten we alles in werking om een onbezorgde vakantie voor mensen en gezinnen met een beperking te organiseren.

Vakantie vieren bij Avavieren betekent:

  • Schitterende locatie op loopafstand van het Westlandse strand
  • Fijne en ruime aangepaste vakantiehuizen en -bungalows
  • Zorghulpmiddelen voor mensen met een beperking

En zoveel mensen, zoveel wensen dus zijn er vele manieren om bij ons vakantie of een weekendje weg te vieren. Wilt u gewoon een goede locatie en verblijf? Of bent u juist ook op zoek naar een dagprogramma waar uw kind(eren) met een beperking aan deel kunnen nemen? We bieden diverse mogelijkheden die we zelf organiseren, maar ook samen met Stichting Wigwam, waarvoor we de projectleiding zijn tijdens de vakanties die zij in ’s-Gravenzande organiseren.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden die we bieden.

 

WigWam Weken

In samenwerking met Stichting Wigwam worden in 2021 gezinsvakanties  georganiseerd. Tijdens deze vakanties worden er een aantal activiteiten georganiseerd.

rolstoelfiets met rolstoel erop en begeleider fietst

Tijdens de zomervakantie en de herfstvakanties kunt u een bungalow boeken op Vlugtenburg. Deze weken zijn speciaal geboekt voor Avavieren. Benieuwd naar de mogelijke weken? Kijk dan snel verder. 

De beschikbare weken via Avavieren zijn:

zat 8 t/m vrijdag 14 juli 2023

zat 19 t/m vrijdag 25 aug 2023

zat 21 t/m vrijdag 27 okt 2023

Bekijk de Zorgbungalows

Onze zorgbungalows zijn het ideale aangepaste vakantieverblijf voor mensen met een beperking. Of u nu alleen, met uw gezin of een groep vakantie komt vieren, we hebben voor ieder wat wils. De mooie aangepaste bungalows zijn zeer geschikt voor mindervaliden of mensen met een beperking. Een heerlijk en ruim opgezet vakantiehuis op loopafstand van het strand van ’s-Gravenzande.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this