Strandrolstoel

Iedereen kan het strand op, ook met een beperking
Huur een strandrolstoel

Met de rolstoel naar het strand is heel eenvoudig met onze strandrolstoelen. U kunt een of meerdere strandrolstoelen huren, zowel voor dagrecreatie als tijdens uw vakantie. En komt u met een groep, dan zorgen wij dat u gebruik kunt maken van meerdere strandrolstoelen, zodat iedereen kan genieten van het strand, de zee en de rust uit de omgeving.

Tijdens uw vakantie in een van onze zorgbungalows is een strandrolstoel ideaal. Zo kan iedereen met en zonder beperking eenvoudig naar het strand wat op slecht 15 minuten lopen ligt. U kunt de strandrolstoel huren voor een dag of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Geef dit alvast aan bij uw reservering van de zorgbungalows, zodat de strandrolstoelen voor u klaar staan bij aankomst.

De huur van een strandrolstoel bedraagt € 10,- per dag. Voor vragen of meer info, neem contact met ons op via het contactformulier.

 

De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

Strandrolstoel huren 

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

10 + 14 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this