Groepsruimte

Rolstoelvriendelijke ruimte voor vergaderingen en meer
Groepsruimte boeken

Een dagje uit met Avavieren

Zoekt u een leuke en gezellige locatie voor een familiedag, een teamuitje of een andere gelegenheid? Dan heeft u geluk! Avavieren is een stichting die zich inzet voor mensen met een beperking en hun naasten. Wij bieden hen de mogelijkheid om te genieten van een onbezorgde vakantie aan de Zuid-Hollandse kust.

De groepsruimte

Onze groepsruimte is een sfeervolle en ruime zaal die geschikt is voor allerlei activiteiten. U kunt hier bijvoorbeeld een spelletje doen, een workshop volgen, een presentatie geven of een borrel houden. De ruimte is beschikbaar voor personen en/of groepen die een directe of indirecte verbinding hebben met Avavieren. Hieronder vallen bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en familieleden (in de eerste graad) van mensen met een beperking.

Omdat we samenwerken met Strandpark Vlugtenburg wordt de catering volledig verzorgd. In overleg maken we voor u een passende aanbieding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze groepsruimte, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

De hulpmiddelen

Naast onze groepsruimte kunt u ook gebruik maken van onze hulpmiddelen. Wij hebben onder andere rolstoelen, rollators, douchestoelen en strandrolstoelen beschikbaar. Zo kunt u optimaal genieten van het strand en de natuur. De hulpmiddelen staan op de locatie van Strandpark Vlugtenburg en zijn daar op te halen en in de omgeving te gebruiken. De hulpmiddelen kunnen helaas niet elders worden afgehaald of gebracht.

Avavieren is dus meer dan alleen een vakantiebestemming. Het is een plek waar mensen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen spelen en leren van elkaar. Het is een plek waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Het is een plek waar u zich thuis voelt.

Wilt u ook deel uitmaken van onze Avavieren-familie? Boek dan nu uw verblijf of reserveer onze groepsruimte. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Groepsruimte huren

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

15 + 9 =

Bellen

0613050204
Hans Prins (projectleider)

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this