Organisatie

De mensen achter de stichting

Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en donateurs werken deze mensen dagelijks hard voor Avavieren. 

Initiatiefnemers en projectleiding:

Wij zijn de initiatiefnemers van de Stichting Avavieren: Hans en Elly Prins en wonen in ‘s-Gravenzande, Gemeente Westland. Wij zijn al heel wat jaar getrouwd en hebben vier dochters gekregen: Mirjam, Elise (overleden), Dorine  en Judy. Voor onze tweede dochter hebben we bijna 9 maanden mogen zorgen.

Al sinds 2002 gaan wij mee met de Wigwamvakantie’s van Stichting Wigwam: eerst als vrijwilligers, later als projectleiding voor de locatie Heel bij Roermond. Wat genoten we van het plezier van de kinderen en hun begeleiders en wat genoten we van de reacties van de ouders! Zij hadden nu echt vakantie, omdat hun kinderen ook genoten van de vakantie.

Hans is nog in deeltijd werkzaam op de Breeding afdeling van Beekenkamp Plants B.V. te Maasdijk. Elly is kraamverzorgster; een droom die vier jaar geleden werkelijkheid geworden is. Daarnaast is ze werkzaam in de thuiszorg bij Pieter van Foreest in de ouderenzorg.

Naast Hans en Elly bestaat het bestuur van Stichting Avavieren uit Jan Omvlee (voorzitter),  Ingrid Vermeer (secretaris), Maarten Kuiper (penningmeester), Karin Pennewaard en Dominique Kwaks (Marketing).

Documenten

Stichting Avavieren is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor u als voordeel dat giften die u aan ons doet, aftrekbaar zijn van de belasting. U kunt van uw gift dan ook een factuur van ons krijgen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this