Organisatie

De mensen achter de stichting

Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en donateurs werken deze mensen dagelijks hard voor Avavieren. 

 Initiatiefnemers en projectleiding:

Wij zijn de initiatiefnemers van de Stichting Avavieren: Hans en Elly Prins en wonen in ‘s-Gravenzande, Gemeente Westland. Wij zijn al heel wat jaar getrouwd en hebben vier dochters gekregen: Mirjam, Elise (overleden), Dorine  en Judy. Voor onze tweede dochter hebben we bijna 9 maanden mogen zorgen.

Al sinds 2002 gaan wij mee met de Wigwamvakantie’s van Stichting Wigwam: eerst als vrijwilligers, later als projectleiding voor de locatie Heel bij Roermond. Wat genoten we van het plezier van de kinderen en hun begeleiders en wat genoten we van de reacties van de ouders! Zij hadden nu echt vakantie, omdat hun kinderen ook genoten van de vakantie.

Hans is nog in deeltijd werkzaam op de Breeding afdeling van Beekenkamp Plants B.V. te Maasdijk. Elly is kraamverzorgster; een droom die vier jaar geleden werkelijkheid geworden is. Daarnaast is ze werkzaam in de thuiszorg bij Pieter van Foreest in de ouderenzorg

Gertjan Boekestein

Penningmeester

Geboren 1952, accountantsstudie NIVRA. Tot medio 2010 werkzaam geweest in het accountantsberoep. Sinds medio 2010 werkzaam als financieel adviseur.

Judy van der Hout

Secretaris

Mijn naam is Judy van der Hout, ik ben 57 jaar en woon mijn hele leven al in ‘s-Gravenzande. Na mijn opleiding bij Instituut Schoevers heb ik voor verschillende bedrijven en instellingen als directiesecretaresse gewerkt, waaronder 23 jaar voor diverse directies en de Raad van Bestuur van Parnassia, één van de grootste instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Daarnaast was ik o.a. 13 jaar secretaris van de Oranjevereniging in ‘s-Gravenzande en in die hoedanigheid bekend met hoe je met elkaar een mooi feestje kunt bouwen!

 

Wybe Epema

Bestuurslid

Mijn naam is Wybe Epema, geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Getrouwd met Nellie Strijbis. Wij zijn de ouders van vijf kinderen en de trotse grootouders van 10 kleinkinderen. Vanaf 1971 ben ik werkzaam geweest bij de politie Haaglanden. Met tussendoor nog een uitstapje naar de Centrale Recherche Informatiedienst en daar wat internationale ervaring opgedaan. Ik ben enkele jaren gepensioneerd. Mijn taak binnen Avavieren is het doen van de financiële administratie en een bijdrage leveren aan de organisatie van de acties.

 

Karin Pennewaard

Vertrouwenspersoon & Bestuurslid

Mijn naam is Karin Pennewaard, ik ben 62 jaar oud en gehuwd met Henk van den Akker. Ik ben altijd werkzaam geweest in de zorg, vooral in ziekenhuizen. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg, op Het Westerhonk. In januari 2018 ben ik met pensioen gegaan en sinds die tijd ben ik als bestuurslid bij de Stichting Avavieren betrokken. Mooi om vakanties in het mooie Westland te kunnen realiseren voor mensen met beperkingen.

 

Jan Omvlee

Voorzitter

 Mijn naam is Jan Omvlee, in 1954 geboren in de provincie Groningen . Sinds 1987 woonachtig in ’s-Gravenzande, samen met mijn vrouw Ingrid. Wij hebben 3 kinderen en één kleinkind. Ruim 30 jaar gewerkt bij Rijk Zwaan in de wereldwijde verkoop van groentezaden en sinds 1 juli 2018 met pensioen. Sinds september 2018 ben ik met veel plezier voorzitter van Avavieren! 

Trudy van Dijk

Tweede Secretaris

Mijn naam is Trudy van Dijk, ben in  1952 geboren in ’s Gravenzande. In de avonduren heb ik mijn VWO diploma gehaald en nog wat aanverwante opleidingen gevolgd. Heb ca. 30 jaar gewerkt bij de Rijksoverheid als secretaresse bij het ministerie van Financiën en ben eind 2017 met pensioen gegaan. Voordat ik bij de overheid ging werken heb ik bij diverse bedrijven en instellingen gewerkt.

Documenten

Stichting Avavieren is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor u als voordeel dat giften die u aan ons doet, aftrekbaar zijn van de belasting. U kunt van uw gift dan ook een factuur van ons krijgen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this