Nieuws

Aangepaste zomervakantie voor Stichting Avavieren.
Door de uitbraak van het Coronavirus en de daarop volgende richtlijnen van het RIVM konden alle vakanties die Avavieren in mei gepland had voor de negen aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiewoningen op Strandpark Vlugtenburg helaas geen doorgang vinden. Een hele teleurstelling voor gezinnen en bewoners van zorginstellingen e.d. die al geboekt hadden. Gelukkig zijn de overheidsregels inmiddels versoepeld en mogen vakantieparken onder voorwaarden weer open, zo ook Strandpark Vlugtenburg. De vakantiewoningen kunnen sinds 1 juni weer geboekt worden.

In verband met het in acht nemen van de anderhalve meter regel, heeft Avavieren in overleg met Stichting Wigwam wel moeten besluiten om tijdens de zomervakantie aan de gezinsvakanties met kinderen met een beperking geen activiteiten met èèn-op-èèn-begeleiding door vrijwilligers aan te bieden. De gezondheid van zowel de gasten met soms kwetsbare kinderen en vrijwilligers is belangrijker. Gelukkig zijn de bungalows met al hun faciliteiten wel gewoon beschikbaar voor de gezinnen, zodat zij kunnen genieten van een heerlijke vakantie aan zee! Het projectteam gaat met inachtneming van de RIVM-maatregelen de gezinnen ondersteunen bij het gebruik van de strandrups, de strandrolstoelen, de duo- en rolstoelfiets. Daarnaast zullen kleine activiteiten aangeboden worden waar een gezin zelf gebruik van kan maken, zoals een spel, speurtocht of het strandhuisje. Zo kan Avavieren haar slogan ten uitvoer brengen: aangepast vakantievieren.

Wilt u deze vakanties voor gezinnen financieel of materieel ondersteunen met bijv. groente of fruit of anders, dan stellen zij en wij dat zeer op prijs. Neem daarvoor contact op met Hans Prins, projectleider bij Stichting Avavieren, mail: info@avavieren.nl. Tel: 06-13050204.  Dat geldt ook wanneer u eens een rit wilt maken met de strandrups of gebruik wilt maken van de strandrolstoelen.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this