Aangepaste vakantiebungalows

Woningen van alle gemakken voorzien
Boek direct uw bungalow

Onze zorgbungalows zijn het ideale aangepaste vakantieverblijf voor mensen met een beperking. Of u nu alleen, met uw gezin of een groep vakantie komt vieren, we hebben voor ieder wat wils. De mooie aangepaste bungalows zijn zeer geschikt voor mindervaliden of mensen met een beperking. Een heerlijk en ruim opgezet vakantiehuis op loopafstand van het strand van ’s-Gravenzande.

In samenwerking met Strandpark Vlugtenburg hebben wij 9 aangepaste vakantiehuizen beschikbaar. Deze zorgbungalows zijn geschikt voor 5, 7 of 12 personen. De moderne bungalows zijn standaard voorzien van een ruime en aangepaste slaapkamer met hoog-laagbed en sanitaire voorzieningen. Enkele van de woningen hebben bovendien een plafondlift en ligbad. Optimaal genieten dus tijdens uw vakantie in deze aangepaste vakantiehuizen.

Zorghulpmiddelen aanwezig
Daarnaast bieden we diverse hulpmiddelen om uw verblijf in onze zorgbungalows compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tillift, papegaai, douchebrancard of douchestoel. En heeft u nog andere wensen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Ook geschikt voor grote groepen

Een aantal van onze aangepaste bungalows zijn geschakeld. Hiervan kunnen we eenvoudig een tussendeuren openen tussen twee van de geschakelde bungalows, zodat u ook met een groot gezin of een grote groep kunt verblijven. Daarnaast hebben we drie vrijstaande bungalows.

Rolstoelvriendelijke ligging

De zorgbungalows hebben een ideale ligging voor mensen met een beperking op Strandpark Vlugtenburg. De goed begaanbare paden zijn rolstoelvriendelijk. De bungalows liggen bovendien aan de rand van het park, waardoor de afstand naar het strand zo kort mogelijk is.

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this