Nieuws

De Sweelincklaan Parade en GoedeDoelenDag voor Avavieren heeft het mooie bedrag van € 11.045, = opgeleverd.
Ik sponsor mee

Op woensdag 10 april 2019 heeft ISW Sweelincklaan in ‘s-Gravenzande de jaarlijkse Parade georganiseerd. Tijdens dit festival lieten leerlingen hun waanzinnige talenten zien en hebben ze workshops gevolgd op het gebied van muziek en dans. Daarnaast hebben ze onder het genot van een hapje op de foodmarket een gokje gewaagd bij het Rad van Avontuur.

Ze hebben op deze dag de positieve energie ingezet om aandacht te besteden aan het goede werk van Stichting Avavieren.

Met leerlingen en collega’s is er voorafgaande aan De Parade een inzamelingsactie opgezet. Leerlingen hebben zich op woensdag 10 april sportief ingezet door bijvoorbeeld deel te nemen aan de ochtendwandeling op het strand, of het volgen van een zeer intensieve dansclinic, een fietstocht naar Kijkduin, skeeleren of sporten bij Sportschool The Gym of Fitness Highline. In totaal konden de leerlingen kiezen uit 12 activiteiten. Na deze sportieve inspanning waren de leerlingen vanaf 16.30 uur welkom op de Parade.

Naast ouders, familie of buurtbewoners waren alle belangstellenden van harte welkom. 
Het festival was te bezoeken van 16.30 uur tot 21.00 uur.

Om 18.30 uur werd de cheque met daarop het behaalde bruto bedrag van €.11.054,00 overhandigd aan Hans en Elly Prins van Stichting Avavieren.

Stichting Avavieren bedankt iedereen die een bijdrage hebben geleverd, super bedankt!

*Kies bij Project  Maaslandloop

Bedrag

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this