Nieuws

Aangepaste zomervakantie voor Stichting Avavieren.
Nu de zomer bijna tot zijn einde is, blikken we terug op een schitterend seizoen waarin we heel veel gasten met een beperking hebben mogen verwelkomen voor een dagje uit of vakantie in onze zorgbungalows op Strandpark Vlugtenburg.

Een dagje uit voor mensen met een beperking is perfect te organiseren bij ons. Zo organiseerden we voor de Maurice Maeterlinckschool uit Delft hun schoolreis bij Avavieren. Op vijf donderdagen kwamen de kinderen met veel enthousiasme naar Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande om te genieten van een dag op het strand. Elke groep werd naar het strand gebracht door middel van de hulpmiddelen, zoals de strandrups en de (elektrische) strandrolstoelen en vermaakten zich bij het strandhuisje van Avavieren. We hebben zelfs een groep kinderen met beperking laten blow karten wat voor hen een unieke ervaring was.

Met in achtneming van de coronamaatregelen waren we blij dat we weer gasten met een beperking zowel privé als via een zorginstelling mochten ontvangen. Iedereen genoot fantastisch van de goede hulpmiddelen, waarmee jong en oud met een beperking kan genieten van het strand en de nabije omgeving. Ook voor het najaar hopen we nog veel gasten te mogen ontvangen en voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking een heerlijke dag uit of vakantie te kunnen organiseren.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this