Nieuws

Eindelijk weer Veine dagen!

Vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 werden na twee keer uitgesteld te zijn, eindelijk weer de Veine dagen georganiseerd. In de Evenementenhal in Gorinchem werd de beurs speciaal voor mensen met een handicap gehouden, waar Stichting Avavieren ook aanwezig was. 

De Veine dagen worden georganiseerd om diverse partijen die ondersteuning bieden voor mensen met een beperking, bij elkaar te brengen. Op deze manier kunnen mensen met een beperking heel veel bedrijven en leveranciers ontmoeten die hen op diverse manieren kunnen helpen, bijvoorbeeld door het aanbieden van vakanties voor mensen met een beperking zoals Stichting Avavieren doet. Daarnaast staan er vele andere leveranciers van bijvoorbeeld kleding, hulpmiddelen, aangepaste vervoersmiddelen en speelgoed. Met name gezinnen met kinderen met een beperking zijn erg geïnteresseerd in de beurs en komen graag langs op de Veine dagen. 

Wij waren ook aanwezig tijdens deze Veine dagen, waar we vooral veel hebben verteld over onze zorgbungalows en de beschikbare hulpmiddelen om mensen met een beperking een heerlijke vakantie of dagje uit aan te kunnen bieden. Door de ondersteuning die we mensen met een beperking bieden tijdens hun verblijf, zijn veel mensen nieuwsgierig naar een heerlijke vakantie. 

Speciaal voor de bezoekers hielden we een mooie actie, waarbij deelnemers een gratis weekend in onze zorgbungalows konden winnen. In onze stand hadden we een pot vol met schelpen van het ’s-Gravenzandse strand. Bezoekers mochten het aantal schelpen raden en degene die er het meest dichtbij zat, won het weekendje weg. In totaal zaten er 1764 schelpen in de pot. Dit keer had niemand het juiste aantal geraden, maar Annelies van de Laan uit Oisterwijk kwam met haar opgave van 1753 schelpen heel dichtbij. Annelies wint een weekend in een van onze vijfpersoons zorgbungalows op Strandpark Vlugtenburg. Hiermee gaat zij een gezin met een beperking heel erg blij maken.

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this