Nieuws

Ervaring over een stranddag met Avavieren

Met onze woning (6 cliënten in een aangepaste rolstoel) hebben een geweldige ervaring mogen op doen bij Stichting Avavieren.

Wij zijn bij stichting Avavieren terecht gekomen via een zus van 1 van onze cliënten. Deze cliënt mocht een uitje cadeau doen aan al haar medebewoners. We hadden dit keer het idee om eens een uitje te plannen wat we anders nooit zouden doen en nog nooit gedaan hadden. Een dagje naar het strand is een leuke beleving, maar een strandrups zou voor onze cliënten ideaal zijn. Na een paar mailtjes en telefonisch contact met Hans konden wij een heerlijke dag plannen met de strandrups. Hans heeft ons op gevangen bij de parkeerplaats en alle vrijwilligers namen de tijd voor ons en de cliënten. Ze gaven zelfs tips waar we de mooiste en leukste foto’s van de cliënten konden maken. Hoe leuk is dat!

En wat bofte wij met het heerlijke weer begin september. Alle cliënten hebben echt maar dan ook echt GENOTEN!! En zodra zij genieten kun je dat zelf als begeleiding ook. Dit raden we dan ook al onze ouders aan om dit zelf ook eens te gaan doen met hun zoon/dochter. Maar ook andere woningen en bekende op ons terrein bevelen wij dit zeker aan. Hoe meer bekendheid voor Avavieren hoe beter, want dat verdienen ze!

Avavieren stond al tussen ons lijst voor een mogelijke bewonersvakantie, maar deze gaan we snel maar eens plannen. En de strandrups houden we er in, want deze dag was een dag met een goud randje. Alle vrijwilligers van die dag (helaas namen vergeten) en Hans enorm bedankt voor jullie inzet en voor de leuke dag!

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this