Nieuws

Geslaagde actiedag 2018 Stichting Avavieren.

Zaterdag 22 sept 2018 werd voor de vierde keer een actiedag georganiseerd ten bate van Stichting Avavieren. Rond 9 uur verzamelden de eerste wandelaars voor de lange afstanden, uitgezet door Lex Thoen in de groepsruimte van Avavieren op Strandpark Vlugtenburg. Zij werden bij de inschrijving voorzien van een consumptiebon te gebruiken bij paviljoen Hé Pannenkoek, een appel geschonken door Varekamp en een krentenbol van Bakkerij v.d. Berg.
Ondertussen werd er een minimarkt opgezet met allerlei kraampjes van wax amaryllisbollen, spijkergoed en houten tekstbordjes en prachtige bloemstukjes. Buiten kon er geschminkt, gesprongen worden op het springkussen of kon men genieten van heerlijke poffertjes.
Ook deze actiedag vond er een stepestafette plaats waarvoor Alphons de Wit, om 11uur na een pep-talk de steppers wegschoot. Verschillende deelnemers stepten rondjes van 2 km en de stand werd nauwkeurig in de gaten gehouden. Bas Wassenaar uit Berkhout kon om 15.30 uur uitgeroepen worden als winnaar, hij stepte als Wigwamvrijwilliger 18 ronden of te wel 36 km!
Hij mocht de Avavieren wisselbokaal in ontvangst nemen! Een geweldige prestatie, zeker gezien de steeds minder wordende weersomstandigheden.
Hans Prins, projectleider van Avavieren mocht van het team: Wigwamvrijwilligers een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 3.271,50. Door de vele stepronden hebben zij dit mooie resultaat bereikt. De voorlopige opbrengst staat op een prachtig bedrag van ruim € 6.300,– Een geweldig resultaat van een mooie dag! Alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedankt voor alle bijdragen. Daarmee maakt Avavieren het mogelijk dat mensen met een beperking een betere toegang krijgen om op het strand te komen en zij kunnen genieten van de zee, de golven en de wind!

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this