Nieuws

Helpende Handen helpen Avavieren

Een groep jonge ondernemers die elkaar regelmatig treffen, hebben de handen ineen geslagen met als doel een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Hoe belangrijk is het om elkaar als jonge ondernemers te ontmoeten, met elkaar te sparren en met elkaar leuke dingen te doen.

Naast al deze gezelligheid besloten zij De Helpende Handen op te richten. Via contacten met het welzijnswerk in Westland – Vitis Welzijn –  kwamen zij in contact met maatschappelijke organisaties om wat klussen te doen.

Vitus Welzijn legde een aantal projecten voor, waaronder een project van Stichting Avavieren, het schilderen van de groepsruimte op Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande.

De Helpende Handen vonden dit een zeer aansprekend project en zo staken zij zaterdag 15 mei 2021 de handen uit de mouwen. Er werd direct begonnen met de voorkant van de groepsruimte en tot ieders verbazing ging gelukkig de zon schijnen in plaats van de voorspelde kleine regenbui.

Naarmate de ochtend vorderde sloten steeds meer jonge ondernemers aan.

Stichting Avavieren heeft hun natuurlijk een heerlijke lunch aangeboden en het weer werkte dusdanig mee dat uiteindelijk de hele groepsruimte in de olie werd gezet.

Een geweldige prestatie met een geweldig resultaat!

Deze actie werd mogelijk gemaakt door projectondersteuner Robbie Maat van Maat 

Schilderwerken, Karel Bronsgeest, Mitchell van de Drift van Brend Builders, Niek Thoen van Vamos Support, Len Vollebregt van Wordldstream, Rick van Deventer van Houwen Plant, Bo en Max Maat van Maat Meubel en interieur.

Een geweldig actie van deze jonge Helpende Handen. Avavieren is supertrots op jullie betrokkenheid bij Avavieren en andere organisaties.

Het was een topdag en dat smaakt naar meer.

De weldoeners hadden de opknapbeurt willen steunen met de opbrengst uit het golftoernooi in 2020, maar dat ging vanwege de coronamaatregelen niet door. Wachten tot komend najaar – als het toernooi alsnog moet plaatsvinden – wilde Kiwanis Westland niet. En dus ontving voorzitter Jan Omvlee van Avavieren vanmiddag het voorschot waarmee de paden zijn verhard, geëgaliseerd en van een mooie toplaag voorzien. De rolstoelers die de aangepaste bungalows bezoeken, kunnen er nu ongehinderd overheen.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this