Over Avavieren

Over Stichting Avavieren

Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en donateurs werken we dagelijks hard voor Avavieren. Met elkaar werken we aan onze visie om bij te dragen aan extra levensvreugde voor mensen (jong en oud) met een beperking en hun naasten. Dit doen wij  door het strand en omgeving bereikbaar te maken voor de doelgroep en hen ontspanning en recreatie te bieden tijdens hun verblijf.

Missie

Onze missie is om het strand en de omgeving bereikbaar te maken voor onze doelgroep.  Dit doen wij door het ideale verblijf met de beste faciliteiten en recreatiemogelijkheden zijn,  door zowel vakanties als dagrecreatie te bieden.

We stellen onze locatie (groepsruimte en zorgbungalows in samenwerking met Strandpark Vlugtenburg) ter beschikking aan mensen (jong en oud) met een beperking en organisaties waar mensen verblijven. We organiseren voor hen ook activiteiten en faciliteiten voor de invulling van het verblijf op onze locatie.

 

Foto van Hans en Elly
Officiele oprichting Avavieren
Initiatiefnemers en projectleiding

Wij zijn Hans en Elly Prins en wij zijn de initiatiefnemers van Stichting Avavieren. We wonen in ‘s-Gravenzande, Gemeente Westland. Wij zijn al heel wat jaar getrouwd en hebben vier dochters: Mirjam, Elise (overleden), Dorine en Judy. Voor onze tweede dochter hebben we bijna 9 maanden mogen zorgen.

Al sinds 2002 gaan wij mee met de vakanties van Stichting Wigwam: eerst als vrijwilligers, later als projectleiding voor de locatie Heel bij Roermond. Wat genoten we van het plezier van de kinderen en hun begeleiders en wat genoten we van de reacties van de ouders! Zij hadden nu echt vakantie, omdat hun kinderen ook genoten van de vakantie. In 2013 bedachten we de plannen voor een eigen stichting in ’s-Gravenzande, met als droom om mensen met een beperking te laten genieten van de mooie omgeving en het strand van ’s-Gravenzande. In 2014 hebben we Stichting Avavieren opgericht en in 2018 hebben we de 9 zorgbungalows op Strandpark Vlugtenburg gerealiseerd.

Hans werkt fulltime voor Stichting Avavieren en is dagelijks te vinden op Vlugtenburg, in de groepsruimte of bij de zorgbungalows om onze gasten te helpen. Hij staat iedere dag voor de bezoekers klaar voor vragen, hulp en ondersteuning tijdens hun verblijf of dagje uit. Daarnaast is hij samen met Elly de projectleiding tijdens de Wigwam weken in ’s-Gravenzande en de Avavieren weken. Elly is naast haar werk voor Avavieren ook kraamverzorgster; een droom die vier jaar geleden werkelijkheid geworden is. Bovendien is ze werkzaam in de thuiszorg bij Pieter van Foreest in de ouderenzorg.

 Het bestuur

Naast Hans en Elly, helpt het bestuur van Stichting Avavieren met het ontwikkelen van de stichting en diverse ondersteunende taken voor Hans en Elly.

Het bestuur bestaat uit Jan Omvlee (voorzitter), Maarten Kuiper (penningmeester), Judy van der Hout en Ingrid Vermeer (secretariaat), Karin Pennewaard (vertrouwenspersoon en bestuurslid) en Martine Boekestein (marketing en communicatie).

 

Neem contact met ons op

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

10 + 15 =

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this