Rolstoelvriendelijke huisjes

Een fijn aangepast vakantiehuis of een aangepaste bungalow is heel belangrijk bij het boeken van een vakantie voor mensen met een beperking. Bij Stichting Avavieren doen we er dan ook alles aan om de juiste hulpmiddelen te bieden in onze aangepaste bungalows.

De aangepaste vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg hebben veel ruimte waardoor ze volledig rolstoelvriendelijk zijn. Alle bungalows zijn gelijkvloers, hebben geen drempels en hebben brede deuren. Bijna alle bungalows hebben een serre waar je heerlijk kunt vertoeven, maar ook de grote hulpmiddelen kunt parkeren en opladen met de aanwezige laadpaal.

Alle aangepaste bungalows hebben een badkamer met aangrenzende slaapkamer waarvan de draaiwand met wastafel kan worden geopend zodat gasten ook op bed verzorgd kunnen worden. Hierdoor kun je ook met een beperking gemakkelijk van de badkamer naar de slaapkamer en andersom. 

Door onze aanwezig als Stichting Avavieren, ondersteunen we bovendien alle gasten met extra hulpmiddelen indien nodig. Standaard bevat iedere mindervalide bungalow een hoog-laagbed en diverse sanitaire voorzieningen, maar we kunnen deze uitbreiden met onder andere een actieve of passieve tillift, papegaai, douchebrancard of douchestoel.

Wilt u meer weten over onze zorgbungalows of de beschikbare hulpmiddelen om uw vakantie met een beperking heerlijk onbezorgd te maken? Ga dan naar onze pagina over de zorgbungalows en bekijk de korte impressiefilmpjes die we van ieder bungalowtype hebben gemaakt.

Neem contact met ons op

U kunt onderstaand formulier invullen of contact met ons opnemen

12 + 4 =

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this