Nieuws

Schitterende sportdag voor Fonds Kind & Handicap

Samen met Fonds Kind & Handicap organiseerden wij onlangs een heerlijke strandsportdag voor jongeren met een beperking. De tieners hebben samen met hun familie mee gedaan aan diverse strandactiviteiten, iets wat voor de kinderen tussen de 12 en 18 jaar niet vanzelfsprekend is.

Tijdens deze dag hebben wij een sportcircuit opgesteld in en rondom onze groepsruimte op Strandpark Vlugtenburg. Van daaruit konden we lopend en rollend naar het strand van ’s-Gravenzande, met behulp van de strandrolstoelen, strandrups, duofiets en rolstoelbuggy’s. Ideaal door de vele zorghulpmiddelen die we tot onze beschikking hebben. En door het gebruik van de strandmatten en de aanwezige rolstoeltoegankelijke wc’s kon iedereen eenvoudig het strand op.

Op het strand konden we met behulp van de zorghulpmiddelen allerlei activiteiten organiseren voor de deelnemers. De elektrische strandrolstoelen, blowkarten in tandem- of duokarts of powerkiten. Iedereen zowel met als zonder beperking heeft erg genoten. Daarnaast hebben we ook bij de groepsruimte diverse activiteiten georganiseerd, waaronder boogschieten.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this