Nieuws

Stichting Avavieren in finale KRO-NCRV actie Warm Hart.

Actie warm hart

Elk jaar organiseert de KRO-NCRV een actie Warm Hart, waarbij de omroep een aantal goede doelen nomineert, die zich inzetten voor een ander en die het omzien naar elkaar ondersteunen.

In 2020 waren dat er 100 stuks en ook Stichting Avavieren hoorde daarbij. De actie hield in dat alle doelen zoveel mogelijk stemmen voor zich wisten te winnen om in de top 5 te komen. De vijf doelen met de meeste stemmen kwamen uiteindelijk in de finale.

Het is Stichting Avavieren gelukt om zoveel stemmen te vergaren dat zij door de KRO-NCRV als vijfde finalist is uitgenodigd voor de finale! De vijf doelen mogen op zaterdag 12 december 2020 een online pitch verzorgen voor een driekoppige jury, die uiteindelijk bepaalt aan welke drie doelen een prachtige geldprijs ter beschikking wordt gesteld van € 2500,–, € 5.000,– of € 10.000,–.

Stichting Avavieren hoopt met haar pitch de jury ervan te overtuigen haar een mooi bedrag ter beschikking te stellen, om te besteden aan de aanschaf van mobiele oprolbare strandmatten. Deze Mobimatten zijn speciaal ontworpen voor mensen in een rolstoel, zodat ook zij in hun eigen rolstoel over deze matten dichtbij de zee kunnen komen. Een beleving die voor hen meestal niet lukt, zonder hulp van anderen.

Stichting Avavieren wil alle stemmers heel hartelijk bedanken, door u is Avavieren in de finale terecht gekomen! En nu maar duimen dat ze in de prijzen gaan vallen!

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this