Nieuws

In je eigen rolstoel het strand van ‘s-Gravenzande op & Avavieren toont nieuwste model elektrische strandrolstoel

Stichting Avavieren neemt oprolbare strandmatten in gebruik

In je eigen rolstoel het strand van ‘s-Gravenzande op

Zaterdag 8 mei neemt voormalig minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink een nieuwe faciliteit van de stichting Avavieren uit ’s-Gravenzande in gebruik: oprolbare strandmatten waarmee je in je eigen rolstoel het strand op kunt. Mensen met een beperking kunnen daardoor weer een stukje onafhankelijker genieten van de strandvakanties en dagjes uit die Avavieren op Strandpark Vlugtenburg aanbiedt. In juli en augustus zijn overigens nog aangepaste bungalows beschikbaar.

Door de strandmat – Mobi-Mat genaamd – ontstaat een hard pad waarover rolstoelgebruikers door het rulle zand van ’s-Gravenzande zelf naar het water kunnen rijden om te genieten aan de vloedlijn. Avavieren neemt het hulpmiddel per direct in zijn arsenaal faciliteiten op waarmee het verblijf van gasten met een beperking en hun verwanten wordt vergemakkelijkt.

Warm Hart

De aanschaf van de strandmatten is onder meer gefinancierd met de gedeelde tweede prijs die Avavieren won in de actie Warm Hart van KRO-NCRV, vorig jaar december.

 

Tijdens feestelijke ingebruikname oprolbare strandmatten

Avavieren toont nieuwste model elektrische strandrolstoel

Nadat voormalig minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink afgelopen zaterdag de oprolbare strandmatten van stichting Avavieren feestelijk in gebruik had genomen, wachtte daar een nieuwe verrassing: de Cadweazle 2.0, het nieuwste model strandrolstoel. Het elektrisch aangedreven vervoermiddel (met optioneel zonnepaneel) stelt mensen met een beperking in staat het strand van ‘s-Gravenzande te bezoeken waar hun rolstoel vanwege het rulle zand niet kan komen. Avavieren breidt met de aanschaf van twee Cadweazles de faciliteiten voor zijn gasten verder uit.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this