Nieuws

Stichting Avavieren wint 2de prijs bij de actie Warm Hart KRO-NCRV.

Afgelopen zaterdag, 12 december heeft Stichting Avavieren uit ’s-Gravenzande een mooie geldprijs gewonnen bij actie Warm Hart van de KRO-NCRV!

Vooraf moest Avavieren zich door stemming bij de eerste vijf kandidaten zien te plaatsen. Toen dit, dankzij de vele stemmen lukte, mochten de vijf genomineerden afgelopen zaterdagmiddag on-line een presentatie verzorgen voor een jury, bestaande uit  directievoorzitter Peter Kuipers, DJ Emmely de Wilt en programmamaker Daan Nieber.

Vanuit de groepsruimte op Strandpark Vlugtenburg presenteerde Hans Prins, initiatiefnemer van Avavieren, met veel verve het doel van Avavieren. De jury was onder de indruk van alle hulpmiddelen die Avavieren kan bieden aan mensen met een beperking en was van mening dat de oprolbare strandmatten er moeten komen, zodat echt iedereen bij de zee kan komen. Het werd een feestelijke middag, want na het juryberaad werd de uitslag direct kenbaar  gemaakt. Avavieren is op een prachtige gedeelde tweede plaats beëindigd en mag een donatie van € 5.000,– ontvangen!

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this