Nieuws

Strandrupschauffeurs Avavieren in nieuw outfit.

Stichting Avavieren uit ’s-Gravenzande is in het gelukkige bezit van een strandrups. Deze elektrische strandrups is speciaal ontwikkeld om jongeren en ouderen in een rolstoel te laten genieten van het strand en de zee.

.Avavieren prijst zich gelukkig met een aantal vrijwilligers, die met veel enthousiasme de strandrups besturen.

Een van de  vrijwilligers Edwin v.d. Meer heeft contacten met Business Fashion uit Utrecht, een bedrijf in bedrijfskleding en vroeg naar de mogelijkheden voor polo’s en bodywarmers. Hij vertelde enthousiast waarvoor hij ze nodig had om de chauffeurs herkenbaarheid te geven en om te laten zien van de activiteiten van Avavieren. Business Fashion was onder de indruk van deze bijzondere activiteit en stelde voor iedere chauffeur een polo en een bodywarmer ter beschikking.

Stichting Avavieren is trots op dit bedrijf die maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan en de chauffeur prachtig op weg stuurt.

Zit u in een rolstoel of bent u slecht ter been en u zou dolgraag eens het strand willen bezoeken? De chauffeurs staan klaar om met u een plezierige rit te maken van maximaal twee uur.

Normaal gesproken is deze strandrups geschikt voor maximaal drie rolstoelers en drie begeleiders. Zijn er minder rolstoelers aanwezig, dan kunnen meer mensen gebruik maken van de zitplaatsen.

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus worden de RIVM richtlijnen in acht genomen en kan er nu slechts één persoon in een rolstoel met drie gezinsleden mee voor een rit over het strand.

De strandrups van Avavieren staat gestationeerd op Strandpark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande, van waar uit de ritten naar het strand vertrekken.

Voor informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Hans Prins, projectleider Stichting Avavieren. Tel: 06-13050204 of info@avavieren.nl

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this