Nieuws

Taarten voor redders

Taarten voor redders van de Vrijwillige Reddingsbrigade ’s-Gravenzande en KNRM Ter Heijde.

Op zaterdag 2 november 2019 reed de strandrups met een groep lichamelijk beperkte jongeren over het strand. Terwijl een gedeelte van de groep aan het blow karten was en genoot van de snelheid en van de wind, waren de andere jongeren met de strandrups richting Hoek van Holland gereden. Maar wat en pech onverwachts was er een probleem met de strandrups, één van de motoren bleek ermee te stoppen. De strandrups kon niet verder. Via 112 werd er direct alarm geslagen en werden de hulpdiensten opgeroepen om assistentie te verlenen. De jongeren in een rolstoel moesten geëvacueerd worden. Al snel kwamen de Vrijwillige Reddingsbrigade ’s-Gravenzande en de KNRM uit Ter Heijde hulp verlenen.

 

De jongeren werden met behulp van beide diensten  van de strandrups gehaald en opgevangen in de reddingspost van de Reddingsbrigade, post Vlugtenburg.

Door het snelle optreden is er voorkomen dat  de passagiers het te koud kregen

Gelukkig hebben zij het allemaal als een onverwacht avontuur ervaren en maakten zij kennis met de professionaliteit van beide diensten.

Het bestuur van Avavieren was  erg blij met de hulp  van de KNRM en de Reddingsbrigade van ’s-Gravenzande. Daarvoor werden beide organisaties verrast door een heerlijke taart  als dank voor hun inzet en de fantastische samenwerking!

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this