Nieuws

Vakantie aan het strand met een beperking

Tijdens de zomervakantie van de scholen heeft Stichting Avavieren vijf weken lang gezinnen met kinderen met een beperking ontvangen via Stichting Wigwam.

Als vaste locatie van de Wigwam, heeft Avavieren een heerlijke strandvakantie georganiseerd voor deze gezinnen. Met behulp van de vele vrijwilligers werden de kinderen met een beperking de gehele dag in de watten gelegd en werd een compleet programma van diverse activiteiten voor hen georganiseerd.

De maatregelen maakten het gelukkig weer mogelijk dat een-op-een begeleiding mogelijk was, waardoor de kinderen en hun families goed verzorgd werden. Mede door de vele vrijwilligers, die hun tijd en energie graag inzetten om van elke dag een feestje te maken, hebben de vakantiegangers genoten van een onbezorgde vakantie waarin zij verbleven in de zorgbungalows op Strandpark Vlugtenburg. De zorgbungalows bevatten alle voorzieningen die het gezin nodig hebben en Avavieren kan waar nodig nog extra zorghulpmiddelen klaarzetten om het gezin volledig te ondersteunen.

Het programma, wat onderdeel is van de Wigwam-vakanties, bestond uit diverse activiteiten op en rondom het strand. Door de hulpmiddelen die Avavieren beschikbaar heeft, kunnen kinderen met een beperking ook genieten van een dag aan zee. De hulpmiddelen die we hiervoor hebben ingezet zijn onder andere de catamaran, (elektrische) strandrolstoelen, het strandhuisje, maar ook activiteiten zoals korfbal-, dans- en voetbalworkshops en creatieve activiteiten. We kijken terug op fantastische weken waarin gezinnen en kinderen met een beperking onbezorgd hebben genoten van hun strandvakantie.

En ook in het najaar gaan we nog door! Zowel voor een dagje, een weekend als ook een hele week, kan iedereen met een beperking bij Avavieren terecht voor een heerlijk onbezorgd verblijf met behulp van de diverse zorgmiddelen die wij beschikbaar hebben. Vraag naar de mogelijkheden of klik hier

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this