Veinedagen

Op de Agenda

 

De Veinedagen

Wij horen in de branche dat er behoefte is aan een laagdrempelige beurs met betaalbare standruimte voor exposanten en gratis toegang voor bezoekers. Een beurs met impact, waar bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd worden.

De VeineDAGEN is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Veine spreek je uit als Vèhnne en staat enerzijds voor gelukzaligheid en anderzijds kun je Veine vertalen als de bloedader. Naast een prettigklinkende naam vonden we de betekenis illustratief. Een bloedader staat voor verbinding en zo is ook de band van ouders met een kind met een beperking. Daar waar andere kinderen hun vleugels uitslaan en loskomen van ouders, blijven deze kinderen veelal heel dichtbij. Als het niet letterlijk fysiek is dan is het wel mentaal.
Anderzijds sluit de uitleg van Veine feilloos aan op de visie voor een beurs, waar ouders, kinderen en volwassenen met een beperking en anderen die dagelijks omgaan met mensen met een beperking positieve en praktische handvatten krijgen om nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Wij denken dat ontwikkeling en comfort gelukkig maken. En elk kind of volwassene met een beperking verdient het gelukkig te zijn.

Tot slot zijn we uit op “fijne” dagen, waar we graag fabrikanten, professionals uit de zorg en ouders van en met (jongvolwassen) kinderen met een beperking ontmoeten. Wat beweegt hen? Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen we hen nog meer faciliteren, adviseren en inspireren?

Voldoende innovatie, goede gesprekken en mooie producten. Voor elke bezoekers heeft de beurs iets te bieden en elk jaar een kans voor de ontmoeting tussen bedrijven en hun afnemers.

 

Stichting Avavieren is deelnemer aan deze beurs en kunt u vinden in standnummer 107. Bij bezoek aan de stand kunt u een gokje wagen. Raad het juiste aantal schelpen en u wordt winnaar van een verblijf in een 5 persoons zorgbungalow op Strandpark Vlugtenburg te ’s-Gravenzande in de nazomer.

 

Toegang 

TOEGANG IS GRATIS | De VeineDAGEN zijn geopend:
– vrijdag 7 februari van 10.00 tot 18.00 uur
– zaterdag 8 februari van 10.00 tot 16.00 uur

De beurs vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem.

Meer informatie: www.veinedagen.nl

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this