Verblijfsaccommodaties

Woningen van alle gemakken voorzien
Boek direct uw bungalow

Op loop- en rolafstand van het strand organiseert Avavieren vakanties voor mensen met een beperking en hun familie. Het is niet altijd makkelijk een ontspannen vakantie te vinden voor een zorginstelling, gezin met een kind of ouderen met een beperking.

In de schoolvakanties biedt Avavieren een aantrekkelijk programma met volop activiteiten voor jong en oud. Een team van enthousiaste vrijwilligers begeleidt de kinderen zodat ook ouders en verzorgers een ontspannen verblijf hebben op Strandpark Vlugtenburg. Buiten de schoolvakanties zijn er volop mogelijkheden voor ouderen, zorginstellingen en patiëntenverenigingen om de bungalows te huren.

Op Strandpark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande staan negen aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalows. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor mensen met een beperking. Sommigen zijn geschakeld, anderen alleenstaand. Een aantal zijn geschakelde bungalows voorzien van een bad en een plafondlift. Heeft u bijzondere voorzieningen nodig? Wij kunnen de hulpmiddelen zoals mobiele tillift, douchebrancard of po/douchestoel en zorg afstemmen op uw persoonlijke behoeften.

Indeling bungalows

Strandpark Vlugtenburg heeft negen zorgbungalows waar Avavieren gebruik van mag maken. Heeft u een grote familie, of hebt u als zorginstelling interesse in een verblijf? Zes van deze woningen zijn geschakeld gebouwd: door het verwijderen van een tussenwand kunnen we twee bungalows tot één grote samenvoegen. Daarnaast zijn er drie vrijstaande bungalows.

Elke bungalow heeft een ruime aangepaste slaapkamer met standaard een hoog-laagbed en aangepaste sanitaire voorzieningen; in sommige is een plafondlift en een ligbad. U komt binnen via een serre, hier kunt u uw grotere hulpmiddelen neerzetten en opladen met behulp van een oplaadpunt.

5, 7 en 12 persoons Bungalows

Vanwege de samenwerking met Strandpark Vlugtenburg is iedereen van harte welkom in de aangepaste bungalows, vandaar dat ze aangeboden worden als 6, 8 of 14 persoonsbungalow. Standaard staat er in de slaapkamer met een hoog-laagbed een boxspring. Vanwege de mogelijkheid om deze bungalows, mede door de aanpassingen voor mensen met een beperking te verhuren is het noodzakelijk voor mensen, die gebruik maken van een rolstoel, om deze boxspring uit te slaapkamer te halen voor de toegankelijkheid. Wij spreken daarom van 5 en 7 persoons bungalow en bij een geschakelde bungalow voor 12 personen. Wilt u daar bij uw boeking rekening mee houden?

 

Plattegrond

Op Strandpark Vlugtenburg staan negen zorg bungalows. Iedere bungalow heeft zijn eigen naam. Zo hebben de vrijstaande bungalows de namen: Nr. 27, Druif, 36 Framboos en nr. 44 Aardbei. De geschakelde bungalows worden nr. 34 Wortel en 35 Radijs genoemd. Nr. 42Tomaat is geschakeld met nr. 43 Sla. Nr. 51 Paprika en nr. 52 Courgette zijn ook geschakeld. Op de plattegrond hiernaast kunt u zien waar de bungalows zich bevinden op het park. Alle zorgbungalows zijn goed te bereiken voor iedereen. De bungalows staan allen op korte afstand van het strand, hierdoor is het niet zo ver lopen naar het strand met bijvoorbeeld een strandrolstoel.

 
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this