Nieuws

14e Voorbergwandeling ‘s-Gravenzande.

Voor de 14e keer werd op zaterdag 8 feb. J.l. de Voorbergwandeling georganiseerd door Voorberg Schoenen. Voor de zevende keer ging een gedeelte van de opbrengst naar Stichting Avavieren. Door de jaren heen is de samenwerking met vrijwilligers van Stichting Avavieren goed geweest en hielpen zij mee om deze dag tot een succes te maken.

Vanaf 9.00 uur kan er  gewandeld worden voor de lange afstanden van 20 en 25 km en om 10 uur vertrokken de wandelaas voor de 10 en 15 km. Na de inschrijving in de tent voor de winkel werden de wandelaars getrakteerd op koffie of thee voordat zij aan de wandeling begonnen. Daarbij een heerlijke gevulde koek van banketbakkerij Arjen van Aalst, door hem geschonken ten gunste van Avavieren. Een bijzonder mooi gebaar. Bijna 700  wandelaars genoten van de routes, ondanks dat de miezer en regen eerder kwam dan verwacht werd. De overheerlijke erwtensoep werd tijdens een rustpunt geserveerd bij Tuincentrum De Carlton.

Bij de finish werden de wandelaars opgewacht met koffie, thee en warme glühwein en kon men poffertjes eten gebakken en geserveerd door vrijwilligers van Avavieren.

De poffertjeskraam werd door Bakkerij Gebr.v.d.Berg uit Maasdijk ter beschikking gesteld.

 

Door al deze activiteiten mocht Avavieren een mooie gift van € 3.550,– ontvangen van Voorberg Schoenen. Wederom een fantastisch bedrag!

Stichting Avavieren bedankt alle wandelaars, middenstanders en vrijwilligers voor deze fantastische gift. Stichting Avavieren kan deze ondersteuning heel goed gebruiken. Dit jaar worden er 8 vakantieweken georganiseerd voor gezinnen met kind(eren) met een beperking. Maar ook zorginstellingen, patiëntenverenigingen en groepen weten de weg te vinden naar de aangepaste bungalows op Strandpark Vlugtenburg. Naast de bungalows kunnen mensen met een beperking gebruik maken van de speciale strandrolstoelen, rolstoelfiets en de strandrups. Deze kunt u ook reserveren zonder te verblijven in de zorgbungalows. 

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this