Nieuws

Zonnepanelen voor Stichting Avavieren

In 2018 heeft Stichting Avavieren in nauwe samenwerking met Strandpark Vlugtenburg in
’s-Gravenzande  9 exclusieve bungalows kunnen realiseren, compleet aangepast voor kinderen en ouderen met een beperking. Samen met een ruime groepsruimte waarin allerlei activiteiten plaatsvinden, bieden ze een riante gelegenheid voor een fijne vakantie.  In de schoolvakanties vooral voor gezinnen, maar daarbuiten steeds vaker door grotere  groepen en zorginstellingen. De  groepsruimte met ruime keuken, gehandicapten toiletten en  snoezelruimte  wordt dan ook intensief gebruikt. Het stroomverbruik bij al deze activiteiten is daardoor aanzienlijk.
Aangezien  Stichting Avavieren voor duurzaamheid gaat, moest hiervoor een oplossing gezocht worden. Wat is er dan mooier om het ruime dak van de groepsruimte te gebruiken voor zonnepanelen waarmee in de eigen stroomvoorziening kan worden voorzien.  Hierdoor kwam
Stichting Avavieren in contact met SolarNRG  in Poeldijk, die direct voorstelden om Avavieren te voorzien van 10 zonnepanelen.
Vanaf de zomer 2020 is de zon letterlijk en figuurlijk voor Stichting Avavieren gaan schijnen en hebben de zonnepanelen hun werk gedaan. Wij bedanken de mannen achter SolarNRG die de panelen aangelegd en gemonteerd hebben voor het tonen van hun maatschappelijke betrokkenheid.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer 0613050204 (Hans Prins, projectleider)

Email: info@avavieren.nl

 

Vrienden van Stichting Avavieren

Gaat u akkoord met ons Privacy Beleid?*

IBAN: NL25RABO0167870521
Kamer van Koophandel: 60450452

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this